top of page

TALLERS  

 

A la vesprada hem programat diversos tallers, tots impartits per professorat de FOL i amb una visió molt pràctica. Pretenen dotar de ferramentes per a l'aula dels assistents a la Jornada.

PONÈNCIES

La Jornada comptarà, al matí, amb la presència de Miguel Soler, Secretari Autonòmic d'Educació i Investigació, qui ens parlarà d'educació.

La ponència central de la vesprada serà a càrrec de Pablo Peñalver, professor d'Administració d'Empreses a l'IES Consaburum de Consuegra (Toledo), qui ens explicarà la seua experiència amb Lean Startup i emprenedoria

Perquè aquesta Jornada?

En 2014, el CEFIRE d'FP organitzà una Jornada de professors de FOL que reuní un col·lectiu que, fins eixe moment, es trobava una mica dispers. La Jornada donà peu, un any després, a organitzar el I Congrés Nacional de Professors de FOL, organitzat per un grup de professors i professores valencians encapçalats per Paco Cano, en aquell moment assessor de FOL al CEFIRE de Xest. En aquell Congrés agafà el testimoni el País Basc, organitzant així el 2016 el II Congrés de FOL a Donosti, i passant posteriorment el testimoni a Catalunya, seu del futur III Congrés, que tindrà lloc a la tardor del 2017.

Aquesta Jornada pretén ser un punt de reunió anual per a professors i professores de FOL, on compartir experiències i donar a conèixer projectes dins l'àmbit del País Valencià.

COMUNICACIONS  

 

Finalitzarem el matí amb la presentació de les comunicacions seleccionades. Perquè una de les finalitats de la jornada és compartir experiències i aprendre uns dels altres.

bottom of page